Kedves Klubtagunk!

Szeptemberben a Makkában mindig a Szenior Aktív Hét a legelső programunk, így próbáljuk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a mozgás elengedhetetlen része kell hogy legyen mindennapjainknak.  Idén is így tettünk, s most arra biztatlak Benneteket, hogy önállóan is kezdjetek neki aktivitásotok növeléséhez ebben a hónapban.

Az első kihívásunk ezzel függ össze: kérlek vezess aktivitási naplót, melyet aztán ha elküldesz nekem, szívesen átnézem és megírom neked a meglátásaimat. Ehhez azonban meg kell hogy ismerjelek.

Az uszodában a tanítványaimmal való megismerkedésünket mindig ugyanazzal a három kérdéssel kezdem, most is ezt dobnám be:

  1. Miből indulunk ki? – azaz hol tartasz ma az aktivitás terén? (Légy őszinte!)
  2. Mi a cél? Mit szeretnél elérni? (Merj nagyot álmodni, aztán ha kell, majd racionalizálunk!)
  3. Van-e olyan egészségi problémád, amiről tudnom kellene? – legjobban a jelenlegi fittségi szinted érdekel, írd le szubjektíven nyugodtan. Fontos tudnom a szív- keringési rendszer valamint a mozgásszervi megbetegedésekről leginkább.

A kérdésekre a választ az Aktivitási Napló első oldalán válaszolhatod meg. Készítettem ugyanis egy Aktivitási Naplót, amit INNEN tölthetsz le. Arra biztatlak, hogy jegyezd föl 4 héten keresztül azt hogy mikor mit és mennyit mozogsz. Kérlek töltsd le és mentsd el magadnak, majd a 4 hét lejárta után az adatokkal kitöltve küldd el nekem a klub@kovacskriszta.hu email címre küldd el.

Légy aktív, tegyél önmagadért, egészségedért! Tudod, nem vagy egyedül!